Campingvogn & Fortelt

Wecamp hjørneskab til forteltet købt hos Camping-Specialisten

Artikel foto: Wecamp Hjørneskab til forteltet

Mandag 25 maj 2020 var jeg en smut omkring det nye og meget store campingcenter, som Camping-Specialisten har bygget sig i Funder ved Silkeborg. De har som regel nogle gode tilbud, og nogle gange kan man også finde nedsatte ting, og en af dem fandt jeg, som jeg måtte have.

Nu har jeg jo en ret lille campingvogn og dermed også et lille fortelt, så man skal hele tiden passe lidt på, man ikke bare propper en masse derind, så man ikke kan komme rundt.

Artikel foto: Wecamp Hjørneskab i forteltet

Jeg havde allerede et firkantet “skab” med stoflåger, og om det også er fra Wecamp, det kan jeg faktisk ikke lige huske, men der manglede et eller andet i forteltet. Da jeg havde fundet det som jeg skulle have, så kom jeg til at se de faktisk havde netop sådan et hjørneskab (også med stoflåger) nedsat fra 599kr til 399kr, men dette havde så i modsætning til det firkantede, faste plader indeni.

Artikel foto: Wecamp Hjørneskab sat på plads i forteltet

Den pose man fik det med i kunne nemt være i bilen, og indeholder en 5-6 dele der er nemme at samle, og tager maks fem minutter. Det passede perfekt ind i hjørnet af forteltet, og gav faktisk også lidt mere plads, og så kan man jo have sig ekstra køleskab til kolde drikke, stående ovenpå.

Kaffemaskinen er flyttet ind i selve campingvognen, så jeg ikke skal slåsse med de kære ørentviste på sensommeren, hvor der som regel kommer mange, men der findes også gode råd til at få dem holdt i skak. Læs: Sådan slipper du af med harmløse ørentviste i forteltet

Nu er der mere plads at bevæge sig rundt på, og så har jeg endelig mere skabsplads, da jeg syntes man hele tiden har et eller andet, som der ikke lige er plads til 🙂


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close