Campingvogn & Fortelt

Wecamp Flame Speaker, når gadgets ryger med i kurven

Artikel foto: Wecamp Flame Speaker

Camping Gadgets er der masser af, og når man træder ind i en butik med en dygtig sælger, så er det svært at slippe væk fra. Jeg fik naturligvis købt en smart lampe på samme tid med min Isabella 3-i-en LED, da den stod ved kassen lige foran mig, og spillede radio!! For denne smarte “flamme lampe” har ikke bare et lys, nej den har også Bluetooth så man kan koble den sammen med mobilen.

Jeg erkender det var et impulskøb, og det blev ikke brugt pokkers meget den sommer, for selvom lyset var “blid” for øjnene, så kunne den også sætte til at se ud som om det var en “flamme” der bevægede sig, når det var mørkt, og det kan altså hurtigt forveksles med ild i en campingvogn, eller fortelt. Lyden er faktisk meget god i den, og hyggeligt nok med radio, men stilhed er også godt.

Nu vi er i gang med gadgets så….

Artikel foto: Rund dims med ultralyd

Hvem hader ikke fluer i sin kaffe? Så da jeg stod foran denne grå dims, som du kan se på billedet herover, og så at den kun kostede 79kr i Netto, så røg den med hjem. Det er noget ultralyd, som skulle holde fluer og andet kryb væk, og jeg syntes faktisk heller ikke der var mange fluer i forteltet, men jeg ved faktisk ikke om den reelt virker, og vil lige teste den, en sæson mere.

Husk at de her ultralydsbokse ikke må bruges udendørs…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close