Campingvogn & Fortelt

Vognen hjemme julen over, og skal repareres til januar 2020

Artikel foto: Vognen på vej hjem

Mandag 25 november 2019 blev jeg ringet op af værkstedet, at vognen nu havde haft taksator og skaderne var godkendte, og der kunne bestilles nyt hjem. Det endte ud med, at der skal en helt ny dør i, og så skal låsen skiftes ud ved gaskassen, og dette skal bestilles hjem fra Caravelair i Frankrig, og dette vil tage lidt tid, især så tæt på december måned. Derfor kommer delene først frem til Danmark i midten af januar måned 2020, og her skal vognen så tilbage til værkstedet og laves.

Men hvorfor så trække vognen hjem? Jo det er fordi at Camping-Specialisten jo er ved at bygge nyt i Funder ved Silkeborg, og værkstedet flytter fra Lind i Herning i samme periode, så derfor ville dette være lettere for dem og mig, og kan jo nemt selv køre afsted med vognen (hvis jeg holder mig fra motorvejen) Lille bil kan godt trække afsted med lille vogn, så længe vi holder os på de større veje, hvor man jo max må køre 70kmt, og det kan jeg nemt leve med, og er sgu ret hyggeligt.

Så det blev desværre ikke til noget vinter camping her i 2019, men med lidt held så kan jeg tyvstarte sæsonen i 2020 et par måneder før alle de andre på Fårup Sø Camping.

Nu trænger vognen til at blive vasket, da den er blevet lidt grøn og beskidt, efter de seneste par ture frem og tilbage, men det er jo en helt anden historie..

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close