Campingvogn & Fortelt

Vognen er trukket på værksted, endda med min egen bil..

Artikel foto: Vognen på vej til værksted

Onsdag 30 oktober 2019 skulle campingvognen på værksted, og så må vi se om den kan blive lavet rimelig hurtigt, eller om det kommer til at tage noget tid. Værkstedet havde lidt travlt, og der skal jo også først en taksator på, inden de hele kan blive lavet. Værkføreren var dog rimelig positiv, men kunne jo ikke stå og love guld og grønne skove, selvom han nok gerne ville.

Jeg tog chancen og spændte vognen efter min egen lille bil (lille bil og lille campingvogn, skal jo passe sammen) og valgte at tage landevejen i stedet for motorvejen.

Igen har det nu nok været nul erfaring og en rimelig ny bil , som jeg lige skulle vænne mig til, der gjorde at jeg ikke “kunne trække” vognen ordentlig da jeg hentede den hjem.

For turen gik helt gnidningsfrit og det kan altså godt lade sig gøre fremover, hvis jeg altså holder mig til landevejen, hvis det er længere ture.

Længere rejser på motorvejen er ikke optimalt, selvom jeg sikkert godt kan køre de 80-90kmt, og en af de ting vi  kom til at snakke om på turen til værkstedet, er at det var stiv kuling (modvind) den dag jeg hentede vognen og kørte med den første gang.

Dette gør mig naturligvis meget mere uafhængig, og det er en god følelse..Man lærer hele livet, og igen lærte jeg noget nyt.. det kan lade så gøre, med en god portion tålmodighed.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close