Campingvogn & Fortelt

Vognen er hjemme, og skal nu på værksted og have taksator

Artikel foto: Campingvognen hjemme, for en stund

En lidt dum efterårsferie 2019 satte en brat stopper for vintercamping, men dette slår mig bestemt ikke ud af kurs. Campingvognen er kommet hjem, og er blevet tømt for alt indhold, og så skal den lige vaskes lidt, inden den ryger videre på værksted og skal have taksator på.

Artikel foto: Alverdens ting, samlet sammen

Jeg har været heldig at få en ret hurtig tid på værkstedet, så forsikringen kan lave sit arbejde, men hvor lang tid det så lige tager for at lave de ting, som de nu finder frem til, det ved jeg så ikke endnu. Der er stadigvæk et lille håb om at få den “tilbage på græs” så jeg får vinteren med.

Nu krydses fingrene for at det ikke tager lang tid at lave…

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close