Camping & Fiskeri

Viste du naturstyrelsen har 115 søer med frit fiskeri i Danmark

Artikel foto: Fiskeri

Du kan fiske helt gratis i 115 søer i hele Danmark, gennem naturstyrelsen og dem kan du se her.

Camping og Fiskeri går ofte hånd i hånd, og det behøver slet ikke at koste dig penge, at nyde godt af det her i Danmark. Man kan enten tage bilen, eller cyklen på fisketur når man er på camping, og her kan man blandt andet boltre sig i en af de 115 søer som naturstyrelsen har, hvor børn under 18år og folkepensionister fisker gratis, mens alle andre skal have et gyldigt lystfisketegn.

Udinaturen.dk er en hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til ture ud i naturen i hele Danmark – hvad enten du leder efter cykelruter, shelters, legepladser eller søer til fiskeri. Herunder kan du se et kort over Danmark, hvor netop de 115 søer med frit fiskeri findes.

Artikel foto: Screenshot udinaturen.dk

Når du kommer ind på kortet som du kan se et screenshot af herover, så kan man klikke sig frem til endnu mere information omkring hver enkelt sted, hvor du frit kan fiske. Husk at få købt dit fisketegn, så du fisker lovligt hvilket der ikke koster dig meget. Du kan købe dit fisketegn hos fiskeristyrelsen, og her koster det 40kr for et dagkort, 130kr for et ugekort og 185kr for et årskort.

Knæk & Bræk..


 

Back to top button
Campisten.com
Close