Campingvogn & Fortelt

Virkelig flot aftenhimmel den sidste varme sommeraften

Artikel foto: Aftenhimmel over Fårup Sø

Fredag 21 august 2020 var den sidste varme sommerdag i denne omgang, og det var en lidt underlig dag med regn, blæst, lidt sol, og så op til 30 grader nogle steder i landet. Men denne sidste “lune” sommeraften i denne omgang, skulle naturligvis nydes i campingvognen, nu det var muligt.

Jeg syntes det var lige tilpas denne sidste sommeraften, for med lidt luft, så kunne man holde ud at være i forteltet, og endda sidde ude til ret sent på aftenen, og det “sluttede” med en super flot aftenhimmel, der nærmest lignede et maleri, og så var månen også synlig.

Artikel foto: Aftenhimmel
Artikel foto: Aftenhimmel
Artikel foto: Aftenhimmel

Sommeren er jo ikke helt ovre endnu, men det er blevet køligere, og man kan begynde at komme ud at opleve lidt mere, uden at skulle drikke 5-10 liter vand om dagen, og kamp svede. Det er helt bestemt mere behageligt nu, selvom jeg ved at rigtigt mange er glade for de +30 grader.

Mon ikke der kommer lidt mere sommer i Danmark, her i 2020…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close