Nyheder

Vintertiden nærmer sig, uret skal en time tilbage 26-10-2019

Artikel foto: Campisten

Vi kommer ikke udenom det, vinteren nærmer sig med hastige skridt, selvom den ikke er så pokkers barsk i Danmark mere, som den engang har været. Men selvom vinteren ikke er så hård, så slipper vi ikke for frosten, og de meget mørke aftener, der kommer hurtigere nu.

Vintertiden kommer uanset hvad, og natten mellem lørdag 26 oktober og søndag 27 oktober, så får vi en time mindre at gøre godt med, da uret skal stilles en time tilbage.

Gid det var sommer året rundt, men vinteren har jo også sin charme..

Fra 2021 skal det være slut med at stille uret en time frem og tilbage, to gange om året, som Europa-Parlamentet har vedtaget under plenarforsamlingen i Strasbourg.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close