Camping Tips

Vinteropbevaring af campingvognen i Midtjylland

Artikel foto: Vinteropbevaring, Camping-Specialisten, Silkeborg

Nogle Danskere har ikke muligheden for at have campingvognen holdene hjemme, når sæsonen afsluttes, og det er der sikkert mange Danskere der slet ikke har tænkt over her i 2020, hvor der har været et kæmpe boom i salget af dem, fordi Danskeren jo skulle holde ferie i Danmark.

Der er helt sikkert mange salgssteder i Danmark (af campingvogne) osv, der tilbyder dette, også hos Camping-Specialisten i Silkeborg, der har fået lavet et helt nyt anlæg i forbindelse med deres nye og flotte butik & værksted, lige ved Silkeborg/Herning motorvejen.

Camping-Specialisten, Funder ved Silkeborg, 14-6-2020

Her kan man købe en plads til campingvognen og få adgang til den døgnets 24 timer, året rundt, og det er noget som de tilbyder alle i Danmark, der skulle have brug for dette. Det er super smart, hvis man ikke har plads til campingvognen i indkørslen, eller ved villavejen, og det er faktisk ikke særligt dyrt, specielt ikke hvis den står i vejen derhjemme, og har en risiko for at blive påkørt osv.

Se også: Se deres nye og flotte butik i Funder ved Silkeborg i artiklen her

Camping-Specialisten i Funder skriver følgende priser på deres hjemmeside..

Helårsopbevaring:

Periode: 1/10 – 30/9

Pris: 1.995 ,-

Vinteropbevaring:

Periode: 1/10 – 31/3
Pris: 1.200,-

Læs mere om det på deres hjemmeside her

(På deres hjemmeside på linket herover, står der hvad du skal gøre)


Jeg kan personligt varmt anbefale Camping-Specialisten, for jeg har virkelig fået en god service, både da jeg købte min campingvogn i 2019, og lige siden, når jeg har været på besøg. Og hvis du er glad for hunde, så husk lige en godbid til vagthunden Fie, så bliver hun glad.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close