Nyheder

Vild sommervarme i 2019 betyder masser af gode is

Artikel foto: Is

Sommeren her i 2019 er fantastisk, og nogle vil måske også mene det er alt for varmt til at være på camping, og bare hænge ud på den nærmeste strand. Men nu er man med garanti ikke den eneste som sidder med tanken om at være på en strand, for der er proppet med mennesker, og så kan man jo også benytte sig af den lokale sø, eller poolen hvis campingpladsen har sådan en. Nu er jeg ikke det store badedyr, så jeg fortrak ned og spiste is, for der er max 200 meter fra Fårup Sø-Camping og til det lokale ishus, Fårup Sø Kiosk.

Artikel foto: Fårup Sø Kiosk

Fårup Sø Kiosk er et samlingspunkt for store dele af dette område ved Jelling, hvor man også kan se mange motorcykler, gamle biler osv osv, og det kan man godt forstå. For ikke nok med at man kan købe sig tyk og fed i gode is, så er det et super flot område lige ned til søen, hvor man kan dyppe fødderne eller hoppe i og få sig en forfriskende dukkert, eller endda leje en robåd eller en af deres vandcykler og komme helt ud på søen og kigge.

Artikel foto: Fårup Sø Kiosk

Åbningstiderne svinger lidt, er min personlige erfaring, for hvis der sniger sig en god og varm sommerdag ind, så kan de godt finde på at åbne kiosken, og det er der næppe nogle som klager over. Eller kan du holde øje med deres facebook side her

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close