Campingvogn & Fortelt

Vi har ramt marts måned, småt med regn og solen kigger frem

Artikel foto: Bettevogn

Vi er kommet til starten af marts måned 2020, og nu er det endelig blevet tørvejr for en stund, i en uge hvor der kun meldes om spredt regn, og op til 10mm fordelt på hele ugen. Solen kigger endda også frem, og så begynder det altså at klø i fingrene, og begynder at glæde sig til at komme afsted igen. Nu er der under en måned til sæsonen starter op her i 2020, og tiden begynder at gå langsomt, for nu vil jeg i hvert fald gerne snart have vognen på græs, og sat forteltet op.

Bare to uger mere i kalenderen, så kan man stille og roligt begynde at få pakket tingene tilbage i campingvognen, så man kan blive klar til en masse nye oplevelser, både på og omkring campingpladsen, og bare have den gode følelse af at man kan smutte afsted og slappe af.

Artikel foto: Bettevogn
Artikel foto: Bettevogn

Der er rigtigt mange ting som jeg endnu ikke har nået at opleve i min første sæson, og om jeg når alt på min lange liste her i 2020, det må tiden jo vise. Uanset hvad der sker, så kan du læse med her på siden, og hvem ved, måske du også vil ud at opleve nogle af tingene.

Mens jeg sidder og skriver dette, så er campingvognen blevet åbnet op, så der kan komme lidt frisk luft ind, og når vi kommer til weekenden, så skal der nok også lidt varme på.

Det er svært ikke at begynde at nusse lidt rundt i vognen, nu vi er så tæt på opstart.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close