Camping Tips

Vandkedel med pift i, nem måde til at lave varmt vand

Artikel foto: Vandkedel

Et varmt fodbad, når man er på camping, er guld værd, og her kan du bruge en vandkedel med pift i.

Alle kender det, at man får beskidte fødder når man er på camping, specielt her om sommeren, hvor man trasker rundt på pladsen med enten helt bare tæer, eller i klipklappere. Det er ikke bare når man skal i seng, at det er rart at have rene fødder, så ens seng ikke er møgbeskidt, men også hvis man pludselig finder på at man skal ud og opleve et eller andet i området, og skal have strømper på.

Jeg har altid ønsket mig en vandkedel der “piftede” når vandet kogte på ens gasblus inde i campingvognen, men jeg troede faktisk ikke de lavede dem mere, men det er nu nok bare fordi man ikke lige står og mangler dem, at man ikke lige ser dem i butikkerne rundt omkring, for de er der.

Artikel foto: Vandkedel med pift i, og balje til fodbad

Priserne er heller ikke så pokkers høje på der her vandkedler med pift i, for jeg slap afsted med bare 99kr for denne jeg købte, og det var endda samme pris uanset om det var til 1,5 liter, eller 2,5 liter vand. Men nu man har mulighed for at koge lidt vand til et dejligt varmt fodbad, så skal man også have en balje, og her fik jeg en der faktisk var lavet til dette formål, for blot 20kr, men der var kun to farver at vælge mellem, og de er måske en anelse friske, men igen man skal jo ikke snakke med dem.

Nu er jeg helt klar til at lave et dejligt varmt fodbad, som man kan sidde og nyde i forteltet, for bare 119kr. Husk hvis du får samme ide, så skal der lige lidt koldt vand i din balje, inden du hælder det varme vand i, ellers er der en god mulighed for at din balje kan revne.

God fornøjelse.. Camping er en nydelse…


 

Back to top button
Campisten.com
Close