Campingvogn & Fortelt

Uvejr med regn, torden, og lyn tirsdag eftermiddag ved Jelling

Artikel foto: Uvejr på vej

Tirsdag morgen blev jeg som skrevet tidligere vækket med let regn på campingvognen ved Fårup Sø Camping i Jelling, og formiddagen lignede ikke noget der skulle blive “vildere”, men her tog jeg godt nok fejl. Det var meget lummert, og den seneste vejrudsigt jeg havde set, så skulle det kraftige vejr, eller muligheden for dette, først ramme Jylland sidst på dagen tirsdag, men naturligvis med mulighed for at det blev lavet om, da sådan et vejr jo hurtigt kan skifte retning, og det gjorde det.

Formiddagen var stille og rolig, og omkring klokken 10:00 der kikkede solen også frem på campingpladsen, og så blev det ellers lummer-varmt, og man havde den der tanke, at der måske var “ugler i mosen” og at hvis der kom en større byge, så ville der komme tordenvejr.

Og tordenvejr, det skal jeg da lige love for at der kom….

Artikel foto: Kigger på uvejr fra forteltet
Artikel foto: Kraftig regn, set indefra bilen

Omkring klokken 11:00 der kunne man se på vejrradereren at der ville komme kraftig regn omkring Billund, og her var Fårup Sø Camping lige på kanten, og man kunne se udover Fårup Sø (mod Billund) er der var vildt uvejr, med bulder og brag, men ikke nogle lyn på dette tidspunkt.

Men dette uvejr havde altså en lidt anden rute end hvad vejrprofeterne viste, for det kom lige mod os på campingpladsen, og blev bredere og kraftigere i takt med at det kom til os, og så skal jeg lige love for at der kom torden.

Det stod ned i stænger (kraftig regn) og bragene fra tordenvejret var så vilde at bordet inde i forteltet rystende, og så lynede hele tiden i omkring 1 til 1,5 time, før, under og efter uvejret var ved Fårup Sø Camping, så helt stille blev det altså ikke. Jeg har ingen ide om der kom skybrud hos os, men de har de i hvert fald meldt op at der har været i Billund, små 20 kilometer fra os.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close