Nyheder

Tyskerne flokkes til Danmark for at holde ferie i 2020, siges der..

Artikel foto: Germany

Danmarks grænser blev åbnet for Tyskerne 15 juni 2020, altså for dem der skulle herop og holde ferie, og det skabte lange køer ved grænsen. Men jeg syntes nu ikke de vælter så meget rundt på campingpladserne inde midt i landet, for jeg har kun set et par stykker indtil videre.

Jeg har mødt et ungt Tysk par ved ishuset, ved Fårup Sø, der var på gåben med oppakning, og så skulle der efter signende også være nogle på pladsen, men dem er jeg ikke rendt i endnu. Men på hovedvej A13 mod Nord er der rigtigt mange Tyske turister, og de vil som normalt gerne ud mod vandet, nu der er så varmt, og når varmen så aftager, så søger de ind i landet igen.

Artikel foto: Campisten.com

Ja det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle, at det er sådan det hænger sammen, og når de nu skal være i Danmark i en del uger, så skifter de også gerne rundt.

Men jeg syntes slet ikke der er så mange, som de forskellige medier skriver om, men det kan jo være at det kommer senere hen på sommeren, måske i industriferien..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close