Put and Take søer

Tusaagaard Put and Take, fire søer og eget lukket Å-system

Artikel foto: Indkørslen til Tusaagaard Put and Take

Tusaagaard Put and Take ligger tæt på Karup i Midtjylland, i det dejlige og rolige Karup Ådal, hvor dette fiskeparadis består af ikke mindre end fire søer og egen å. Der er masser af vand og fiske i, når man er kommet ned af den lange grusvej, og her fornemmer man hurtigt, at man skal ned til et område, hvor der er masser af natur, og rolige omgivelser, der gør det behageligt.

Ved indkørslen er de første af mange parkeringspladser, og et hus, hvor man skal betale, og her kan man betale med både mobilpay, eller kolde kontanter. Der flere forskellige “pakketilbud” og dermed to forskellige kuverter man skal bruge når man skal betale, men dem kan du se mere om, længere nede. Når man så har betalt, så skal man jo vælge om man vil i fiske-sø 1, 2, 4, eller i åen (3éren er børnesøen) og så kan man faktisk køre frem mod søerne, og benytte parkeringsmulighederne her.

Artikel foto: Grusvejen mod Tusaagaard Put and Take

Det er virkeligt et lækkert område, hvor der er plads til alt fiskeri, både spinne-fiskeren, flue-fiskeren, bombarda-fiskeren, eller bare dem som gerne vil sidde og nyde naturen med bobbelflåd/prop. Der er masser af borde/bænke, og endda også læ-huse, hvis der skulle komme lidt regn, og det sker jo af og til her i Danmark, så der er tænkt på alle tingene, ved de her mange søer.

Artikel foto: Tusaagaard Put and Take (Sø 4 – Storfangesøen)
Artikel foto: Tusaagaard Put and Take (Sø 2)

På de her to spillere (over og under) kan man øverst se Sø 2, og nederst Sø 3 (børnesøen) hvor børn under 12år må fiske. Mellem sø 2 og 3, er der en sti, og her kan kan faktisk også fiske i hjørnet af Sø 1, så dette område er perfekt, hvis man har børn med ud at fiske.

Artikel foto: Tusaagaard Put and Take (Sø 3, Børnesøen)

Det er virkeligt et lækkert område, med masser af spændende fiskevand, og super gode muligheder for at skabe nogle sjove fiskeoplevelser, midt i den Danske natur.

Som nævnt tidligere, så har Tusaagaard flere pakketilbud på deres prisliste, og dem finder du frem til på deres hjemmeside HER og det er lettere selv at kigge på, end jeg skal til at forklare det. Hvis du er i tvivl om noget, så kan du bare ringe og snakke med ejeren, der hellere end gerne forklarer hvordan det hele hænger sammen, så det er også et kæmpe plus, og service kan vi alle lide.

Her finder du Tusaagaard Put and Take

Uhrevej 80, Kølvrå
7470 Karup J

Hjemmeside – Tusaagaard Put and Take


 

Back to top button
Campisten.com
Close