Campingvogn & Fortelt

Travlhed i hverdagen, betyder mindre tid i campingvognen

Artikel foto: Campingvognen midt i maj 2020

Uge 20 har været super travl for midt vedkommende, hvor der skulle synes bil, og så beholdte de den i et par dage, og masser at lave på arbejdet, hvor jeg til dagligt ejer og driver et stort online nyhedsmedie. Alt sammen kombineret med Coronavirus Covid-19, så har der ikke lige været overskud til at tage på camping, selvom jeg kan passe en stor del af min hverdag her også.

Sidste weekend (en uge siden) fik jeg trods alt kigget til campingvognen og fik slået græs for første gang i år, og i den forgangne weekend, frem mod denne uge 21, var jeg også en smut forbi og kigge, og det var nu heldigt nok. Min plads er helt oppe på toppen af Fårup Sø Camping, som du nok allerede har lagt mærke til, og her blæser det altså en “stiv pelikan” når der først er vind på.

Og det blæste, og regnede en del her sidst jeg var forbi, og det ruskede så meget i forteltet, at jeg måtte “sikre” det lidt med lidt ekstra pløkker, selvom der nok aldrig var nogen overhængende fare for at det ville blæse væk, men det kan jo blive ødelagt.

Nu gror græsset for alvor, og man kunne faktisk slet ikke se at jeg havde slået det for en uge siden, så her i uge 21 skal det helt sikkert have en overhaling igen, så det kan blive pænt.

Nu er der jo Kristi Himmelfartsdag torsdag 21 maj 2020, og mon ikke jeg kan få klemt en lille tur i vognen ind her, selvom jeg jo normalt ikke holder fri på samme tid, som store dele af Danmark gør. (under normale omstændigheder). Men jeg savner det, og tænker det også er ved at være tid med et par dage igen, og så komme ud og opleve lidt nye ting, i lille Danmark.

Vi ses snart igen…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close