Camping & Fiskeri

Tollundgaard en lun onsdag “sommeraften” sidst i marts

Artikel foto: Tollundgaard Put and Take (31-3-2021)

Tollundgaard Put and Take ved Silkeborg blev besøgt en lun sommeraften sidst i marts, i jagten på ørreden.

Onsdag 31 marts 2021 viste vejret sig fra den pæne side, hvor der i Midtjylland var omkring 17c og masser af sol. Så jeg tænkte at dette måtte da være dagen, hvor jeg kunne fange mig en fisk på min nye stang, som jeg altså stadig ikke har prøvet, og tog derfor lidt andre midler i brug.

Jeg pakkede mit grej i bilen, og smuttede atter en tur ud til den kæmpe store Tollundgaard Put and Take, men denne gang, ville jeg prøve et par timer på den modsatte side af søen, og her kan man sagtens køre rundt, på en stadigvæk fin vej, hvis man triller langsomt afsted naturligvis.

Artikel foto: Tollundgaard Put and Take (31-3-2021)
Artikel foto: Tollundgaard Put and Take (31-3-2021)
Artikel foto: Tollundgaard Put and Take (31-3-2021)

Modsat de andre gange hvor jeg har fisket med spinnere og woblere, så havde jeg simpelthen gravet en bunke regnorm, for en fisk skulle jeg altså prøve at fange på den nye stang der, og bare mærke følelsen at hvor “blød” den nu er. Hvis jeg ikke kunne fange en ørred, så burde der jo være en skalle, brasen eller en aborre, men igen blev jeg slemt skuffet, og fangede absolut ingenting.

Denne aften var vi kun tre fiskere ved søen (de andre fangede heller ikke noget, mens jeg var der) men denne aften var der masser af liv, og jeg så en masse forskelligt, men fange dem, næh nej, det kan jeg ikke. Jeg overvejer om jeg skal lave en aftale med en fiskesø, og købe et par timer i børnesøen, og hvis det heller ikke kan lykkedes, ja så ved jeg sgu snart ikke hvad jeg skal gøre 🙂

Jagten fortsætter…..


 

Back to top button
Campisten.com
Close