Camping Tips

To halv liters vandflasker passer lige til 8 kopper morgenkaffe

Artikel foto: Morgenkaffe i campingvognen

Det første jeg gør, når jeg er landet på campingpladsen, det er at fylde mine vandflasker op med vand fra hanen, der er tæt på min plads. To halv liters vandflasker passer nemlig lige til 8 kopper kaffe, og hvis man gerne vil have den fyldt helt op (12 kopper) så er det naturligvis tre.

Jeg syntes bare det passer perfekt med to flasker, og jeg køber gerne sådan en pakke med 9 i, mindst en gang om måneden, og de koster altså ikke mange penge, og så kan man støtte lidt op den vej også (og så er der jo også pant på flaskerne) så det bliver ikke til mange penge i længden.

Artikel foto: Morgenkaffe i campingvognen

Kaffe skal der bare til, hver eneste morgen og er blevet et ritual, og man skal nok ikke snakke alt for meget til mig, før jeg har fået en kop kaffe he he, ej så slemt er det nu ikke, men jeg sætter naturligvis pris på at det forløber sådan. Jeg drikker BKI (kaffen alle ka´li) og har mine kaffebønner i nogle opbevaringsbokse som jeg købte hos Camping-Specialisten der nu har hjemme ved Silkeborg, og dette fylder altså ikke meget i campingvognen, og denne duft hver morgen er guddommelig.

Det smarte ved de halvliters vandflasker er, at man også kan fylde de andre op (hvis nu købte en pakke med 9) og smide dem i køleskabet, hvis man har sådan et, eller ud i forteltet. Vand bruger man jo til mange ting, også når man er på camping, og er super rart at have lige ved hånden.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close