Nyheder

To campingpladser kæmper om gæsterne fra Jelling Festival

Artikel foto: To campingpladser i Jelling – Screenshot fra google

Et af de helt store samtaleemner i Jelling er deres store og meget populære Jelling Musikfestival, som atter vender tilbage her i sommeren 2020. Som mange andre festivaller så glæder man sig allerede til næste år, med det samme festivallen er afsluttet, men det er ikke kun beboerne i byen, eller folkene bag festivallen, der glæder sig, det er også byens to store campingpladser, som nyder godt af dette.

Lige i udkanten af Jelling By der ligger Jelling Musikfestival på en kæmpe plads, og her kan deres festival gæster også overnatte, men hvis de ønsker lidt mere luksus, så er der også to campingpladser tæt derpå. En af pladserne kan man rent faktisk se på mens man er på festival, og det er Family Camping Jelling, som er lige på den anden side af vejen, hvor festivallen afholdes, mens den anden Fårup Sø-Camping er et par kilometer derfra, men så også har gratis shuttlebusser kørende.

Artikel foto: Jelling Musik Festival

Som man se på artikel foto herover, så ligger Jelling Camping ret tæt på, og kan nok også give en del mere larm på pladsen om natten, men hvis man er til den slags, så er det nok det bedste valg. Hvis man er til en mere stille nats søvn, men stadig have det hyggeligt og sjovt, så bør man nok vælge Fårup Sø-Camping, som ligger lidt derfra.

Fårup Sø-Camping tilbyder også en masse andet end bare overnatning og shuttlebusser, for i deres indkørsel kan man købe mad og drikke i samme periode hvor festivallen afholdes, og så tilbyder de også helt specielle festival pakker, man kan booke allerede nu.

Jelling Camping har endnu ikke noget online på deres hjemmeside, eller tilknyttede facebook side til den kommende festival her i 2020, men Fårup Sø-Camping er allerede nu godt i gang med at sælge pladser, så man er helt sikker på en soveplads, og mulighed for et dejligt varmt bad.

Jelling Musikfestival afholdes i dagene 28, 29, 30 og 31 maj 2020.

Du kan se mere om de tilbud som Fårup Sø-Camping har under Jelling Musikfestival 202 på deres hjemmeside her og på siden her kan du allerede nu reservere en plads.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close