Campingvogn & Fortelt

Tæt på at opstå panik i vognen den sidste morgen på pladsen

Artikel foto: Sidste morgenkaffe 13-9-2020

Efter en god lang nattesøvn, den sidste nat i campingvognen på Fårup Sø Camping, frem mod denne søndag 13 september 2020, var der tæt på at opstå panik i vognen tidligt denne søndag morgen. For da jeg slog øjnene op, og havde været en tur oppe i toiletområdet, så skulle der som vanligt brygges en kande kaffe, for ellers bliver jeg aldrig et helt menneske, og man bør holde sig på afstand.

Jeg havde sørget for at der var vand klar, nemlig de 2x halvliters vandflasker der lige passer til en kande morgenkaffe, og skulle påbegynde brygningen. Vandet kom i kaffemaskinen, og filteret blev sat i, og så skulle der kaffebønner på, og 3 minutter senere så var kaffen klar.

Artikel foto: Sidste morgenkaffe 13-9-2020

Jeg mindes at jeg lige havde fået en pose kaffe med i vognen, for der skal jo altid være kaffe, men posen var pist væk, og der var kun en lille slat bønner i dåsen på bordet, ved siden af kaffemaskinen. Jeg kunne mærke panikken bruse gennem kroppen, for kunne jeg nu ikke lave en kop kaffe, og der var jo ikke stået nogen op (Dobbelt A-menneske) så er jævnt tidligt oppe.

Artikel foto: Sidste morgenkaffe 13-9-2020

Men der var ikke nogen ekstra pose kaffe, for det har jeg slubret i mig tidligere, så der var kun til cirka fem kopper kaffe, i bøtten, og det var nok til at redde mig og mine omgivelser. Kaffen skulle ikke fortyndes, og laves så man fik lidt mere ud af den, for den skal laves præcis som jeg lærte det af mine forældre for 35år siden, nemlig en teske per kop, og hverken mere eller mindre.

Tænk sig lige en morgen, uden kaffe… !


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close