Campingvogn & Fortelt

SuperBrugsen i Jelling kan bare det der med hurtig og nem mad

Artikel foto: Stjerneskud fra SuperBrugsen, Jelling

Jeg er blevet fan af den hurtige og nemme mad fra SuperBrugsen midt inde i Jelling by, (Jelling ved Vejle) for deres slagter afdeling har bare en masse spændende og god mad, at byde på. Ikke nok med det er nem mad, når man er i campingvognen, så smager det også godt.

Man kan nemt komme ud for at det mad, som man køber færdiglavet andre steder, er tørt og kedeligt, men det kan man bestemt ikke sig om det, som man kan købe i SuperBrugsen.

Jeg har tidligere været omkring et par af deres SuperBrugsen´s monster store Kamsteg´s Sandwish på 4-600gram, og det er altså et festmåltid, eller deres sandwish med skinke og ost på knap 500gram, hvor man skal være godt sulten, hvis man skal kæmpe sig igennem dette festmåltid, men ellers kan de jo deles op i to portioner, så man har mad til to dage i træk.

Artikel foto: Stjerneskud fra SuperBrugsen, Jelling

Nu har jeg simpelthen sat mig for at smage alle forskellige versioner de har i disken, og det er noget af en opgave, for der er altså meget forskelligt. Men når det smager så godt, altså hvad jeg har fået indtil videre, så kan man jo lige så godt, tage hele runden og opleve det. Nu har jeg jo stadig et par måneder tilbage her på campingpladsen, og med de priser som de har i disken, så vil jeg ikke mene det er en umulig opgave, men det får vi jo at se, senere henover sommeren, hvordan det går.

Jeg kan kun anbefale at man prøver det, hvis man er på de kanter.

Dette Stjerneskud var på omkring 400gram, og kostede 39kr.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close