Nyheder

Stormene melder sin ankomst i 2020, har du sikret vogn/telt?

Artikel foto: Storm

TV2.dk meddeler at der kommer stormvejr, endda måske med vindstød af orkanstyrke, bare lige for at starte vinterferien op i 2020, med manér. Vi får desværre ikke det samme vintervejr mere, med masser af sne og frost (nogle kan li det), men stormene forsvinder altså ikke, og kan faktisk gå hen og blive værre, med de kommende år. Derfor er det en rigtig god ide at få stormsikret sin campingvogn, og ikke mindst sit fortelt, hvis man nu har vognen stående ude på campingpladsen, året rundt.

Dem som vælger at få vognene ud ved sæsonopstart, sidst i marts 2020, skal også få vognen og teltet stormsikret, så godt som man nu kan, for der kommer helt sikkert mere af det. Mange campingpladser skriver også gerne i “årets velkomstmail” at man skal få sikret sine fortelte, da nogle pladser er mere udsatte end andre, og så kan det jo hurtigt blive noget rod.

Man kan jo aldrig garantere sig 100% for stormen, men man kan jo gøre lidt, for at mindske skaden. Man kan sætte barduner på hjørnerne, hvor man forventer det er værst, og bruge nogle kraftige pløkker, og her findes der en masse forskelligt, hvor noget er billigere end andet.

Hvis man googler stormsikre campingvogn så kommer der en masse forslag op, og her er det jo op til den enkelte, hvad man vil bruge. Det bedste er at få det gjort, inden det er for sent, for det er surt, når skaden er sket, og så kan det for alvor gå hen og blive dyrt.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close