Campingvogn & Fortelt

Stor sommerrengøring i Campingvognen og Forteltet

Artikel foto: Rengøring af måtter

Jeg holder naturligvis min campingvogn og fortelt rent, efter brug, og sørger altid for at der er vasket op, og bordene er tørret af efter brug. Men græsset har det med at følge med mig overalt, og der kan være alle steder, både inde i selve campingvognen og ude i forteltet, specielt der hvor man sidder ofte ved bordet, og drikker sin kaffe, eller spiser sine måltider, så nu skulle der gøres rent.

Derfor blev det til en sommerrengøring af de helt store, hvor jeg har fået købt mig en lille sød støvsuger, som passer til en sød lille campingvogn og fortelt. Alt blev taget ud af vognen og forteltet, og så skulle der støvsuges, og efterfølgende skulle der en klud over det hele (støv osv).

Artikel foto: Lille støvsuger
Artikel foto: Rengøring i campingvognen
Artikel foto: Rengøring i forteltet

Det tog et part timer, naturligvis med indlagte pauser, men det var nu ellers en rar fornemmelse at komme en tur over det hele, og få fjernet alt det løse græs, som man jo får slæbt med sig ind. Nu har min græsslåmaskine jo en opsamler, men der er altså stadig en del løst græs.

Nu skal det heller ikke lyde som om det var helt galt, men det der løse græs følger bare med en overalt, og nu ser det ud som om det er lettere at holde styr på, men det får vi jo at se den kommende måneds tid, som sæsonen varer ved.. Ja der er faktisk kun en god måned tilbage, det er helt vildt som tiden bare forsvinder, for jeg syntes kun lige at sommeren er startet…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close