Campingvogn & Fortelt

Støt op hvor du kan, så vi holder Danmark kørende i 2020

Artikel foto: Udsigten over Fårup Sø

Jeg har i denne uge haft en snak med en god ven, der mere eller mindre sparkede mig i røven, og sagde at hvis jeg nu fravalgte campingpladsen, specielt i denne tid, så fik vi jo aldrig Danmark i gang igen, hvis altså alle gik rundt med den samme indstilling, og han har jo helt ret.

Derfor har jeg efter rigtigt lang tids overvejelse (altså inden snakken) kommet frem til at forny min sæsonplads, og dermed også får sat vognen op igen på min dejlige plads på Fårup Sø Camping i Jelling, hvor der allerede er mange gæster, der har slået sig ned, og nyder området.

Jeg var på besøg på campingpladsen, og der var en dejlig ro, men stadig liv, men gæsterne sad og hyggede sig, hver for sig, med afstand, og havde stadig mulighed for at snakke om hvad der skete rundt omkring, og her blev jeg helt sikker, jeg vil også afsted med bettevognen og nyde livet.

Det bliver naturligvis en helt anden måde, at jeg skal ud at opleve de mange ting i området, men det kan jo lade sig gøre, og hvad jeg ser på min vej, kan du også se her på bloggen.

Vi ses snart igen herinde, nu skal jeg have gjort alt klar til vognen, og pakket alle tingene ned, så vi kan få bettevognen på græs igen, hvor den hører hjemme.

Pas på jer selv derude, og husk at holde afstand…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close