Campingvogn & Fortelt

Stiv kuling, og masser af regn startede sommeren 2020 med

Artikel foto: Stiv kuling og regn, set fra campingvognen

Puha sikke en start på sommeren her i Danmark, for natten til lørdag 4 juli, begyndte vinden godt nok at tage til, og herefter kom der også kraftig regn.

Campingvognen og forteltet hoppede en del, og det gør den faktisk stadigvæk her kort før klokken 08:00, og det første man tænker, er bestemt ikke sommer. Det var ellers ok vejr og hyggeligt at være i forteltet fredag aften, dog med let regn, men det ændrede sig godt nok henover natten, og “så er det slet ikke startet endnu” hvis man skal tro på vejrprofeterne.

Artikel foto: Kedelig regn og storm 4-7-2020

Der kom et ungt par med en knægt sent fredag aften, hvor det var begyndt at regne, og de skulle altså have sat et villatelt op, heroppe på toppen, hvor det blæser allermest, og de kæmpede længe med at få styr på alle de stænger og snore der var, men de kæmpede bravt, og lykkedes til sidst med at få det op. Det er nok ikke lige det bedste vejr at bo i telt i, og jeg ville nu nok personligt have valgt “teltpladsen” lidt længere nede, men det kan jo være der ikke er plads (har ikke kigget dernede).

Artikel foto: Kedelig regn og storm 4-7-2020

Så det bliver en “inde dag” i dag, eller ud at kigge på nogle indendørsting, for det er bestemt ikke grillvejr og hygge under parasollen den her weekend. Der er også ret stille på pladsen denne weekend, selvom mange ellers havde sagt at der var den helt store ferie weekend, eller i hvert fald starten på det, hvor der så er flere der smutter på ferie i den kommende weekend, om en uge.

De meget trofaste krager dukkede også op her til morgen, og sad en anelse mere uroligt på deres udkigsposter udover marken, og her kan lidt vind ikke jage dem væk.

Det kan jo kun blive bedre… mon ikke sommeren vender tilbage, vi kan da håbe..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close