Campingvogn & Fortelt

Stille aftentur inden hedebølgen og tropenætterne rammer i DK

Artikel foto: Udsigt over Fårup Sø

En ny uge er begyndt og denne mandag 22 juni 2020 er det stilhed før stormen, altså sommer stormen, for sommeren vender i den grad tilbage i lille Danmark i denne uge 26. Efter Sankt Hans aften, der desværre ikke bliver til noget i år, skulle der komme en regulær hedebølge til Danmark med op til 30 grader, og så kommer der helt naturligt også tropenætter med over 20 grader.

Derfor har jeg nydt dagen med masser af luft på pladsen denne mandag, for vinden har været her og det har ikke været super varmt, selvom solen har været godt fremme, for der har også været en del skyer, så det har altså været dejligt behageligt at være i campingvognen.

Artikel foto: Trapperne ned mod Fårup Sø

Her første på aftenen smuttede jeg så ud på en lille gåtur på pladsen, og der er faktisk en del gæster, og endda også flere Tyskere, siden sidst, så der er mange som også gerne vil nyde hedebølgen på campingpladsen. Jeg vil ikke lige frem sige at jer ser frem til at der bliver 30 grader, for det bliver altså uhyggeligt varmt i både campingvognen, og i forteltet, men det tager jeg med.

Artikel foto: Grønt område på vej mod Fårup Sø
Artikel foto: Fårup Sø ved “stranden” på campingpladsen
Artikel foto: Hytterne på vej op mod vognen

Man kommer jo lidt senere i køjen, når man er i campingvognen, da man kan sidde og hygge sig i forteltet, i sær nu der bliver varmere, og derfor er det nu meget godt at gå sig en lille aftentur på pladsen, eller i området, hvor man jo også kan være lidt usund og købe is nede ved søen. Man sover faktisk en anelse bedre, efter en lille gåtur, eller det gør jeg i hvert fald, men jeg står til gengæld stadig op med hønsene, altså meget tidligt, men sådan er det jo at være A-menneske..

Det bliver spænende og se hvor varmt det bliver, og hvordan man kommer igennem de varme tropenætter, de kommende dage i denne uge..

God sommer…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close