Campingvogn & Fortelt

Stilhed før stormen.. Kraftig regn, lokale skybrud og blæst

Artikel foto: Stilhed før stormen, vogn og telt tjekkes..

Der var blevet lovet lidt kraftigt regn denne tirsdag aften og nat, frem mod onsdag 26 august 2020, men dette er blevet opgraderet en anelse til farligt vejr, eller i hvert fald med risiko for det.

Lige præcis her omkring Jelling / Vejle, var der gode muligheder for kraftig regn, lokale skybrud (faktisk mellem 30 og 50mm regn) og endda også noget god blæst, i forbindelse med de mange byger, og så skulle jeg altså lige ned og kigge til bette-vogn, og ikke mindst forteltet, og om alle pløkker var i jorden, eller nogle stropper skulle skiftes.

Artikel foto: Stilhed før stormen, vogn og telt tjekkes..
Artikel foto: Føde skal der til..

Jeg ankom her sidst på eftermiddagen og fik mig et par håndmadder oppe fra brugsen, og en liter mælk til at skylde efter med, så jeg kunne få det hele tjekket op. Nu ligger min vogn som nævnt tidligere helt oppe på toppen af Fårup Sø Camping, og heroppe blæser det altså ret godt.

Her omkring spisetid, denne tirsdag, der er der begyndt at blive noget mørkt, og det er begyndt at lufte lidt, og så skulle der ellers komme vand, og endda en god sjat vand her i området fra omkring 21:00 og frem til 18:00 i morgen.

Men nu er det hele tjekket op, og kan ikke sikres bedre, og så må vi se hvordan det går.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close