Campingvogn & Fortelt

Stilhed før stormen, det bliver en stor camping pinse 2020

Artikel foto: Min plads 25-5-2020

Lige nu nyder jeg stilheden på campingpladsen, hvor der er kommet nogenlunde godt vejr igen, men her er også ret stille, nu det er “normal” hverdag, eller så normalt som det nu engang kan blive. Der er i hvert fald ikke nær så mange tilbage som i Kristi Himmelfarts ferien (surprise) men der er faktisk flere vogne, der er blevet her end hvad jeg havde forventet, så mange af dem vender altså tilbage.

Artikel foto: Udsigten fra min plads, over Fårup Sø.

Jeg snakkede kort med lejrchefen her på Fårup Sø Camping mandag 24 maj 2020, og han går heldigvis rundt og smiler lidt igen, for også han kan melde om mange besøgende allerede nu, til Pinsen 2020. De første af mange gæster begynder at komme fra torsdag, og så kommer de ellers som perler på en snor, frem til lørdag 30 maj 2002, hvor han forventer stort set udsolgt på den store plads.

Det er rart at høre at der er kommet mere gang i det på campingpladserne, rundt omkring i Danmark (nogle mere end andre) men sådan er det jo altid. Danskerne vil gerne ud at campere igen, men man kommer også ud og opleve den Danske Kultur & Natur, nu de ikke kan rejse.

Lige nu nyder jeg altså stilheden, for det er nu også rart at kan sidde og nyde en kop kaffe, uden man kan høre de mange legende børn, eller hunde der ikke kan tåle synet af hinanden, men liv  på pladsen er nu også godt, men det er rart at det skifter lidt hele tiden.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close