Campingvogn & Fortelt

Status på campingvognen efter 14 dage på værkstedet

Artikel foto: Min campingvogn

Tirsdag 12 november 2019 var jeg en tur omkring værkstedet, hvor min campingvogn er lige nu, og hvor der skal en taksator på, for at se hvor “gale” mine skader er. Det er ikke noget som går pokkers stærkt, må jeg desværre indse, for værkstedet har forespurgt priser på ny dyr, og kasse til rummet med gasflaskerne, og der er tilsyneladende lange svartider fra Frankrig.

Først skal der komme priser hjem, så skal der taksator på, og først herefter ved vi om, hvordan det skal laves, og om forsikringen er med på dette. Herefter skal varerne så bestilles hjem, og hvis det tager lige så langt tid, som priserne, så ved vi vist godt hvad klokken har slået.

Lige nu ligner det desværre ikke en omgang vintercamping, men der er stadig et lille håb for at det kan lade sig gøre, eller så må jeg jo bare vente til marts 2020.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close