Campingvogn & Fortelt

Stankelben overalt i fortelt og vogn denne sommer 2020

Artikel foto: Stankelben

For 1-2 uger siden bemærkede jeg godt nok at der var en del stankelben overalt her på Fårup Sø Camping, og syntes egentlig bare de var en smule dumme at flyve ind i forteltet hele tiden, og “flaffede” rundt på må og få. Men denne weekend er det godt nok taget noget til, og der er vildt mange af de underlige “flyvende spøgelser” der bare flyver rundt i blinde, og foretager sig intet.

Stankelbenet er komplet harmløs, præcis som ørentvisten, der også har været en del mere aktiv denne sommer 2020, sammen med de super irriterende tordenfluer. Men hvis man skal være lidt positiv, så er tordenfluerne stort set væk, og ørentvisten er mere eller mindre forsvundet nu, eller så har de bare ikke været aktive, for jeg er ikke rendt på dem, denne morgen som de mange andre uger.

Artikel foto: Stankelben

Stankelbenet derimod er kraftigt tiltagende, og der er super mange, og er bare dybt irriterende, da de basker rundt, og er lidt klamme med deres lange ben.. Der skulle efter signende også være en del flere denne sommer 2020 (nogle kloge mennesker der har fortalt mig) men de gør ikke noget, og virker som sådan totalt ubrugelige i den Danske natur, men sådan forholder det sig ikke, for de er en stor af det Danske kredsløb, og larverne er en føde som specielt stærene elsker og guffe sig i.

Jeg ved næsten ikke hvad jeg helst vil have i mit fortelt eller campingvogn, ørentvister eller stankelben…den er godt nok svær, for de er lige dumme, begge to 🙂


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close