Kultur & Oplevelser

Stadig usikkert om Jelling Orm bliver søsat i sommeren 2020

Artikel foto: Jelling Orm

Sidste sommer (2019) blev jeg enig med mig selv om, at jeg skulle være med til at Jelling Orm (artikel foto) blev søsat i Fårup Sø her i 2020, da skibet og foreningen har 30års jubilæum.

Nu er dette aflyst, i hvert fald på ubestemt tid, grundet Coronavirus Covid-19 og i skrivende stund står skibet stadig på land, og venter på klargøring, og at komme i vandet hvor den hører hjemme.

Artikel foto: Jelling Orm

Jelling Orm blev bygget af frivillige i tidsrummet 1986 til 1990, og blev søsat på Fårup Sø, Grundlovsdag den 5. juni 1990, og har siden dag tiltrukket en masse turister, hvilken den også stadigvæk gør, men under de omstændigheder der er i Danmark lige nu, så sejler den ikke.

Du kan læse mere om skibet på hjemmesiden Jellingorm.dk

Vi kan da håbe på at de får den i vandet trods alt, og kan fejre deres 30års jubilæum med afstand, for denne fest fortjener både Jelling Orm og de frivillige om projektet.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close