Naturoplevelser

Sommerfuglebusken er fyldt med vildt mange sommerfugle

Artikel foto: Sommerfugle 2020

Sommerfuglene har holdt sig lidt tilbage i Danmark, eller i hvert fald indtil for en lille uge siden, hvor sommeren, eller nærmere hedebølgen rullede indover landet, og kort herefter, så væltede det frem med sommerfugle også (heldigvis). Jeg kom denne tirsdag omkring en sommerfuglebusk, i jagten på en flok svaler, men svalerne fløj desværre deres vej i denne omgang, og så opdagede jeg sommerfuglene, og knipsede lidt billeder af dem, og dem kan du også se her i dette lille indlæg.

Nederst på siden kan du se en humlebi, der kom forbi, og gravede sig dybt ned i sommerfuglebuskens mange blomster, og summede nærmest af glæde, lige indtil en flok sommerfugle opdagede den, og ja bogstaveligt talt, jagede den væk, og det fangede jeg også.

Artikel foto: Sommerfugle 2020
Artikel foto: Sommerfugle 2020
Artikel foto: Sommerfugle 2020
Artikel foto: Sommerfugle 2020

Herunder kan du se humlebien smaske og smovse sig i sommerfuglebusken, og som nævnt længere oppe, så summede den næsten af glæde, eller det forstillede jeg mig i hvert fald. Glæden varede dog kort, da et par sommerfugle jagede den væk, og det har jeg ikke set før.

Artikel foto: Humlebien hygger sig i sommerfuglebusken 2020
Artikel foto: Humlebien blev jaget væk fra sommerfuglebusken 2020

Jeg går ud fra at svalerne vender tilbage i aften, så jeg kan fange de billeder af dem, som min første plan var, og hvorfor skulle de ikke det.. de har fløjtet og sunget de seneste par dage.


 

Back to top button
Campisten.com
Close