Campingvogn & Fortelt

Sommeren kiggede alligevel forbi her sidst i juli måned 2020

Artikel foto: Sommer ved vognen 31-7-2020

Så kom sommeren alligevel en smut forbi igen, her sidst i juli måned 2020, og det skal bare nydes i fulde drag, for hvem ved hvornår den kommer igen, og om den overhovedet kommer mere i år. Det er et fantastisk vejr denne fredag 31 juli 2020, og det summer af liv rundt omkring på campingpladsen, hvor der dog er smuttet nogle, men også kommet en del nye til.

Der er som regel altid en del udskiftning på en campingplads, men her i 2020 er der smuttet en del af de fastliggere, som har været her i den tid jeg har været her, men så er der jo som sagt kommet nye til, og nogle bliver her jo til i midten af september måned, hvor sæsonen jo sluttes af for os alle, eller i hvert fald for mange af os. (nogle camperer jo hele året rundt, hvor de kan).

Artikel foto: Fredags afslapning..

Nu skal benene bare smækkes op, og så skal livet nydes, og ikke mindst solen skal nydes de næste par dage, for allerede igen på søndag så går det ned af bakke igen med sommervejret. Denne weekend her er også (formentlig) en af de store afrejsedage på campingpladserne, med mindre de har købt en 1 til 1,5 måned frem mod afslutningen, men det er lidt svært at finde ud af.

Nu må vi se… Solen er her, og den skal nydes..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close