Camping Tips

Solcreme og masser af væske er vigtigt i sommervarmen

Artikel foto: Solcreme

Når det er højsommer og solen bager, så er det vigtigt at man bruger solcreme og drikker væske.

Her i tiden er der masser af sommer og sol i Danmark, som mange Danskere sikkert allerede ved, og det er virkelig også en dejlig ting. Men der er et par vigtige ting som man skal huske, og som nogle måske endda skal tvinge sig selv til, og det er at smøre sig ind i masser af solcreme, også før / efter med aftersun. Men man skal også huske at drikke masser af vand, for man sveder ekstremt meget ud af kroppen, specielt eller blandt andet på camping, hvor man kan stå stille og bare svede.

Her i familien har vi alle dage (så længe jeg kan huske det) brugt Derma som på artikel billedet, men der er masser af andre forskellige som måske passer bedre til dig. Den her uge 25 i 2020 har godt nok været varm, og i forteltet har der været mellem 35 og 40 grader, og når man så trækker ud i solen, hvor der ingen vind er, så er jeg inderligt blevet glad for min parasol igen.

Artikel foto: Vandflasker

Tv2 fortæller faktisk at UV-indekset kan nå ekstremt niveau her i 2020, og endda det højeste i de seneste tre år, og her kan en Dansker med almindelig lys hud, rent faktisk blive solskoldet på under en halv time, hvis personen ikke har fået solcreme på, så det er vigtigt at huske.

Så husk solcreme og masser af væske…


 

Back to top button
Campisten.com
Close