Put and Take søer

Skyggehale Put and Take, godt gemt af vejen inde i skoven

Artikel foto: Skyggehale Put and Take

Gemt helt af vejen, midt inde i en skov, der finder du Skyggehale Put and Take, med masser af fiskeplads.

Hvis man camperer i Midtjylland, eller bare er villig til at køre lidt efter noget godt fiskevand, så kan jeg anbefale at man tager en tur til Skyggehale Put and Take. Denne fiskesø er godt gemt af vejen, dybt inde i skoven, hvor man kører 1-2km af en grusvej, og kommer frem til et dejligt og stille område, med masser af natur.

Skyggehale Put and Take er godt i alt slags vejr, men personligt foretrækker jeg let regnvejr, da jeg har haft mine bedste fangster/fiskeoplevelser i dette vejr. Når man kommer ind af grusvejen til selve området, så er det en stor lang sø du først ser, og når man fortsætter op mod områder hvor man skal betale, så dukker der endnu to søer op, hvor den ene er en børnesø.

Artikel foto: Skyggehale

Skyggehale Put and Take ligger lige ved siden er Skygge Å, som du kan se på billedet herover, og normalt må man fiske på det stykke som går ved og omkring deres søer, men det er noget du selv skal holde øje med, når du ankommer til Skyggehale Put and Take.

Du skal huske at det kræver et fisketegn hvis du vil fiske i åerne, men ikke når du fisker i Put and Take søer. Du kan finde frem til adressen og ikke mindst priserne på siden Her

Når jeg fisker i Skyggehale, så bruger jeg som regel regnorm på et let flåd, eller powerbait på bunden. Der er også rigtigt mange fluefiskere der, men kræver lidt øvelse i denne sø.


 

Back to top button
Campisten.com
Close