Kultur & Oplevelser

Skallerund Sø med masser af flot natur tæt ved Bølling Sø

Artikel foto: Skallerund Sø

Lidt udenfor Silkeborg, nærmere mellem Kragelund og Engesvang, der findes en lille Dansk perle, der hedder Skallerund Sø. Det er privatejet, men man har lov til at gå tur i skoven, og omkring søen, hvor der er omkring 2,5km, men det føles lidt længere i og med man går på kringlede skovstier. Skallerund Sø ligger lige bagved Bøllingsø Camping og mindre end en kilometer fra Bølling Sø.

Artikel foto: Skallerund Sø
Artikel foto: Skallerund Sø
Artikel foto: Skallerund Sø

Der er en lille parkeringsplads tæt på indgangen til skoven, og her skal man gå en 100 til 200 meter ind, før man kommer til selve søen, og her er der skilte og fine markeringer, så man kommer den rigtige vej. Nogle gang kan der være sumpet ved sådan en sø, men det har de også taget højde for, og lavet gangbroer på/ved stien rundt om Skallerund Sø, så man kommer rundt med tørre sko.

Det er et sted man bør opleve, hvis man er i området.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close