Nyheder

Skal man have lov til at bo på pladsen 365 dage om året?

Artikel foto: Pladsen på toppen

Som reglen er nu og her i 2020, så skal man fraflytte sin campingvogn, og campingpladsen 50 dage om året, i perioden 1. november – 28. februar, hvor altså campingreglementet ikke giver tilladelse til at man bor der. Men dette er der altså nogle (igen) der ønsker at lave om på, og her i denne forbindelse lavet et stormøde i Esbjerg, hvor der også er inviteret forskellige politikere med til møde.

Til mødet vil de se om de ikke kan få lavet så man kan bo på campingpladsen året rundt, altså alle 365 dage, uden man skal forlade pladsen i de nu lovpligtige 50 dage.

Dette vil hjælpe mange, som også nyder denne stilhed og ikke mindst friheden, men det kan bestemt også være en stor hjælp for eks, dem som kunne være midt i en skilsmisse eller andet.

Huslejen vil jo også være en del lavere, i forhold til, hvis man nu boede i hus eller lejlighed, så man kan altså også spare en del penge på dette punkt.

Stormøde: Ensom i lejlighed eller glad helårscampist.

Dette stormøde afholdes onsdag 18 marts 2020 i tidsrummet 19:00 til 21:30, på Esbjerg Camping, og adressen kan du finde på facebook på den tilknyttede begivenhed Her hvor du også kan se mere om dette.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close