Campingvogn & Fortelt

Skal campingvognen have et navn, ligesom båden også har?

Artikel foto: Campisten.com

Der er mange dybe tanker, når man sidder i sin campingvogn med en varm kop kaffe, og har benene oppe. En af tankerne bød på, om ens campingvogn skal have et navn, altså ligesom stort set alle både og skibe har? Er der noget man gør, eller gør man det bare fordi man kan, og fordi man syntes det kunne være sjovt.

Mange skibe har pige-navne, men i nyere tid så ser man dog også drenge-navne, og hvis man nu går helt tilbage til vikingetiden (med bådene) så skulle det være pige-navne, og det bragte uheld at have et drenge-navn, ligesom det bragte uheld at fløjte og have blomster med om bord.

Så meget overtro er der heldigvis ikke i campingverdenen, for jeg har hørt mange gå og fløjte på campingpladsen 😛 så reglerne gælder næppe her.

Jeg gik lidt rundt på pladsen og kiggede på de mange vogne, men de nyere stod der ikke noget på, mens man kunne se det på nogle af de ældre vogne, men det må jo bare være for hyggens skyld, at man giver sin campingvogn et navn…. Bette-vogn, Bettefisen, ja.. jeg ved godt man skal tænke stort, men når ens campingvogn er så lille som den er, så må man vel holde sig nede på jorden..

Dybe tanker….

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close