Campingvogn & Fortelt

Sikke en start på Juli måned 2020, det står ned i stænger

Artikel foto: Regnvejr 1 juli 2020

Det har været et okay vejr frem mod 1 juli 2020 her i Danmark, men på dagen, hvor der kom en ny måned, eller sidst på eftermiddagen, der kom der for alvor vand. Den sidste time, fra klokken 17:00 har det stået ned i stænger, og der kommer virkelig meget vand på campingpladsen.

Der har ikke rigtigt været noget ophold i regnen, men man kan bare se det tæske ned på bilen, og der står nærmest en stråle ned fra forteltet, så det kan måske være på kanten af et skybrud, og endda et uanmeldt et af slagsen. Mens jeg sidder og skriver, så står der igen blank vand på campingpladsen, så jeg bliver en lille smule ked af det, på de campisters vegne, der ikke har et fast gulv.

Artikel foto: Regnvejr 1 juli 2020

Det er lidt svært at se på billederne af det regner kraftigt, men vand giver det altså. Det kunne måske være man skulle have sig en regnmåler, så man kunne holde lidt øje med de mange mm vand der kommer fra tid til anden, og det ville da undre mig, hvis der ikke kommer mere vand denne sommer.

Lidt kedeligt vejr, men igen, så er det faktisk ret hyggeligt at høre på..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close