Campingvogn & Fortelt

Sidste aften & nat af 2020 sæsonen på Fårup Sø Camping

Artikel foto: Forteltet, med Fårup Sø i baggrunden

Så kom den sidste aften og overnatning i bette-vogn på Fårup Sø Camping her i 2020, for søndag 13 september 2020, så skal forteltet pakkes sammen, det opbyggede gulv i forteltet dækkes til, og campingvognen skal køres hjem, for der bliver ikke noget med vintercamping i år.

Jeg har sagt det rigtigt mange gange før, men tiden er gået lidt for hurtigt her i 2020, men det tænker man vel hvert år, når man skal videre i teksten. Det har været et super sjovt år og sæson her på Fårup Sø Camping, hvor det er blevet til lidt forskellige oplevelser, men den dumme Coronavirus satte desværre en dæmper på det hele, men det skal vi jo nok nå, når vi har fået det bekæmpet.

Artikel foto: Udsigten over Fårup Sø
Artikel foto: Udsigten over Fårup Sø
Artikel foto: Der skrives på Campisten.com

Det er ret underligt at sidde i forteltet denne lørdag aften, for rigtigt mange er allerede taget hjem i hi med vognene, men lidt liv er her da, for der er en del hytter udlejet på pladsen.

Jo der er altså stille, for når man kigger ud af forteltet, så er det ret mørkt og det eneste lys man kan se er fra toiletbygningen og fra lamperne der står rundt ved vejene, og ikke fra de mange campingvogne som normalt.

Nu skal jeg snart have lidt søvn, inden det hele skal pakkes sammen og fragtes hjem. Jeg fortsætter naturligvis med at skrive, og runder da også lige helt af, når vognen er kommer hjem. Der vil også komme lidt andet på siden her, henover vinteren, så bare følg med.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close