Campingvogn & Fortelt

Selvforkælelse er vigtigt, specielt når man er på camping

Artikel foto: 576g sandwish (kamsteg)

Jeg har tidligere med stor glæde spist en af de kæmpe store sandwish som man kan købe i SuperBrugsen i Jelling, og de havde den tilfældigvis også denne lørdag 27 juni 2020, hvor jeg havde planlagt at forkæle mig selv lidt ekstra. Selvforkælelse er vigtigt, og noget man skal huske, så jeg gik all-in med blandt andet denne 576g Kamsteg Sandwish, som kun koster 49kr.

På siden skulle der naturligvis være en kold Tuborg, for lige at skylde den ned med, for det er altså noget af et måltid, også selvom du er meget sulten. Sidste gang jeg hoppede på sådan en sandwish, så spiste jeg det hele, men denne gang var jeg lidt klogere, og gemte halvdelen til i morgen.

Desserten venter jeg dog lidt med endnu…

Artikel foto: Lørdags snoller…

Der er naturligvis også købt lidt snoller og chips, men det kan jeg altså nemt vente med et par timer, for den der sandwish mætter altså godt, også bare ved at spise halvdelen, og ikke være super stædig ligesom sidste gang, hvor det hele røg ned, i frygt for at komme ind i voksemobning.

Sidenhen har jeg dog fået at vide, at det er helt ok at dele den over i to…(pyha)..

Lige nu sidder jeg bare og venter på at der kommer en stor omgang regn (måske torden) indover campingpladsen, for hvis man skal stole på DMI (hver gang) ja så kommer der en ordentlig omgang inden så længe, så jeg glæder mig til at se hvad det ender ud med..

God weekend til dig derude, et sted i verden…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close