Campingvogn & Fortelt

Selvforkælelse er vigtigt at huske, og er sundt for sjælen

Artikel foto: Selvforkælelse – Fodbad

Når man tøffer rundt på campingpladsen i bare tæer, i sine klipklappere, eller kun i bare tæer, så får man jo hurtigt beskidte fødder, og sure tæer. Det var en af grundende til at jeg købte mig en ekstra balje, så jeg kunne nyde nogle varme fodbad, naturligvis med sæbespåner i, så fødderne kan blive rene, og bløde, inden man hopper i sengen, og ikke får en skidt med sig ind i vognen.

Der er en meget let og billig måde at give sig selv selvforkælelse, for sådan et sæt burde man kunne købe for under 50kr, med balje, sæbespåner osv. Jeg havde godt nok købt mig en kedel med pift i, men jeg fandt ud af, at vandet faktisk er så varmt, der hvor vi vasker op, at man kan smutte ned og hente noget varmt vand, og så smide sæbespåner i, og lige piske det op, så er man fri for at skal i gang med gas komfuret inde i campingvognen, specielt i den tid hvor der var meget varmt.

Artikel foto: Fodbad..

Der er ikke noget mere befriende, end at få sig et fodbad inden man skal i seng, eller det syntes jeg i hvert fald er en rar ting, og så tager det jo ikke fem minutter lige at lave.

Man skal huske at forkæle sig selv når man er på camping, og det behøver slet ikke at koste en masse penge, og her er der en masse andre ting, man også kan lave.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close