Nyheder

Sankthansaften 2020 ved Fårup Sø, skal godkendes i uge 24

Artikel foto: Bålpladsen ved Fårup Sø

Bålpladsen vokser stille og roligt ved Fårup Sø ved Jelling, hvor der vanligt afholdes Sankthansaften. Her i 2020 afholdes Sankthansaften, tirsdag 23 juni, men Coronavirus Covid-19 har ikke gjort det muligt at lave en officiel indbydelse endnu, da det skal omkring politiet med tilladelser.

Jeg har endnu ikke kunne få det bekræftet, om det blev afholdt samme tid og sted som de forgangne år, men der forventes at komme nyt omkring Sankthansaften ved Fårup Sø, i den kommende uge 24, i takt med at Covid-19 Fase 3 (genåbningen) træder i kraft i lille Danmark.

Fårup Sø Camping må af gode grunde ikke afholde Sankthansaften, da der er stor brandfare med de mange campingvogne og telte, men de vil ikke udelukke at der tændes op ved deres bålsted ved “stranden” i kanten af søen, med mulighed for at lave snobrød osv.

Men vejret skal helt sikkert passe ind også..

Så snart der kommer bekræftigelse, så opdateres denne artikel.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close