Nyheder

Sankt Hans ved Fårup sø 2020 er blevet aflyst pga af Covid-19

Artikel foto: Bålpladsen ved Fårup Sø

Som skrevet tidligere så har rigtigt mange aflyst Sankt Hans aften her i 2020, og det er grundet reglen om at der maks må være 50 gæster stående, men langt flere, hvis de står op, og det er der jo ingen som kan håndtere. Lørdag 20 juni 2020 meddelte Fårup Sø Ishus at de altså også har aflyst det her i 2020 grundet Covid-19, så det blev desværre heller ikke denne gang, jeg skulle opleve det.

Nu ved jeg ikke om campingpladsen så laver et lille bål, ved bålpladsen, og laver lidt snobrød hvis der er gæster, men mon ikke vi får lidt at vide om det, i nærmeste fremtid.

Artikel foto: Bålpladsen ved vandet, da det regnede meget i 2020

Ishuset ved Fårup Sø holder dog åbent Sankt Hans aften til klokken 20:00, så man kan komme forbi og få sig en is, og eventuelt også lidt væske, der jo skal til i denne varme.

Ishuset har i øvrigt ændret deres åbningstider til 12:00 til 20:00 hver dag.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close