Campingvogn & Fortelt

Sankt Hans bål var der da omkring Fårup Sø tirsdag aften

Artikel foto: Sankt Hans 2020

Rigtigt mange Sankt Hans bål var aflyst i store dele af Danmark, men det var jo på grund af forsamlingsforbud med max 50 personer, og ikke afbrændingsforbud, så derfor kunne mange af bålene nemt futtes af. Et af stederne de futtede bålene af tirsdag aften 23 juni 2020 var ved og omkring Fårup Sø, som du kan se på billederne her i artiklen, og det var nu meget hyggeligt.

Jeg kunne se og opleve 2-3 stykker, så det smagte da lidt af Sankt Hans her i 2020 trods alt, selvom jeg nu hellere ville have været til stede nede ved ishuset i stedet for.

Artikel foto: Sankt Hans 2020
Artikel foto: Sankt Hans 2020

Så mon ikke Heksen alligevel blev sendt afsted her i 2020, på trods af de lidt kedelige påbud, som naturligvis er nødvendige, da man skal tage Covid-19 alvorligt. Jeg kunne dog ikke se nogle mennesker ved to af bålene, og det ene, havde kun enkelte på besøg, så de overholdte da reglerne.

Vi må se om dette ikke også vender tilbage i 2021…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close