Nyheder

Sankt Hans 2020 er desværre allerede aflyst mange steder

Artikel foto: Bålpladsen ved Fårup Sø

Jeg fik at vide at dem der afholder Sankt Hans ved Fårup Sø skulle snakke med politiet omkring afholdelse af Sankt Hans 2020 ved søen, men der er desværre ikke kommet noget nyt endnu derfra. Men hvis man laver en søgning på Sankt Hans 2020 så kommer der desværre rigtigt mange aflysninger frem i store dele af Danmark, men vi krydser fingrene og har håbet med os endnu.

Der er rigtigt mange der ikke helt forstår de efterhånden mange forskellige forsamlings regler der er, og det er også super forvirrende at holde styr på, for intet er ens for alle, eller så laver de det om hele tiden. Her kunne det altså være rart at have et overblik, men det er svært.

Eftersom jeg kun fik en halv sæson i 2019, så havde jeg planlagt en masse ting der skulle ske her i 2020, men Coronavirus Covid-19 har desværre spændt ben for mange af tingene. Men nu giver jeg ikke op så let, så jeg finder med garanti på en masse andre ting.

Der kommer heldigvis også et 2021, og så tager jeg revanche her.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close