Camping Tips

Sæsonen er slut, fortelt skal ned & gulvet skal være vinterklar

Artikel foto: 2019 sæsonen er slut

Sidst i september måned 2019 sluttede denne campingsæson for mange af gæsterne på Fårup Sø Camping, og 20 september pakkede jeg forteltet ned og gjorde det gode faste gulv i forteltet klar til vinteren. Her kan du se lidt billeder fra dengang vi pakkede det ned og gjorde klar til vintersæsonen, for jeg har fået plads hele vinteren også, og har dermed min gang på pladsen året rundt.

Nu er jeg jo blevet campist, og jeg vil have det hele med, og opleve hvordan dette hænger sammen, og heldigvis gav campingpladsens ejere mig lov til at få denne oplevelse med også, så bloggen fortsætter altså også, selvom mange er taget hjem.

Artikel foto: 2019 sæsonen er slut
Artikel foto: 2019 sæsonen er slut
Artikel foto: 2019 sæsonen er slut

Nu kunne man også se gulvet fritstående eftersom det jo blev lavet, mens forteltet var oppe. Det stod godt og solidt, og nu skulle det bare pakkes godt ind, så det er klar i 2020.

Artikel foto: 2019 sæsonen er slut

Jeg har købt en solid presenning i Silvan for 200kr og et par lægter for 100kr, så det hele kunne sættes fast til vinteren kommer. Det vil undre mig meget, hvis ikke dette gulv kan tages i brug med det samme vognen og forteltet kommer på plads igen til 2020, men det ser vi jo.

Artikel foto: 2019 sæsonen er slut

Pladsen, gulvet og udsigten vender jeg tilbage til i marts måned 2020 hvor Fårup Sø Camping atter åbner for deres mange gæster, og jeg glæder mig til at vende tilbage.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close