Campingvogn & Fortelt

Så kom solen endelig frem igen med sin dejlige varme 8-7-2020

Artikel foto: Skyggemand

Der har ikke været så meget at fortælle om de sidste 4-5 dage, hvor det bare har blæst og regnet i Danmark, og det har man bestemt også kunne mærke på de mange turister der trods alt har ramt landet. Starten af juli måned 2020 har været super våd og stormfuld, og jeg håber da ikke det er noget som vi skal vænne os til fremover, for det er godt nok kedeligt at være campist i sådan et vejr.

Man kan godt mærke på nogle af pladsens gæster, at de er ved at være trætte af vejret, specielt dem som ligger i telt, da alt er vådt, eller fugtigt. Men denne onsdag morgen midt i uge 28, eller nærmere 8 juli 2020 har vi trods alt “set lyset” for der er sol og blå himmel.

Selvom solen kigger frem, og dens stråler hurtigt varmer teltene op, så lurer der stadig mørke skyer ude i det fjerne, og vi ved alle at der også vil komme mere regn. Den kommende weekend skulle byde på endnu mere blæst, men om det holder, ja det må vi jo se, men så burde det også være ovre i denne omgang, med udsigt til pænere vejr, eller mindre regn og blæst i uge 29.

Artikel foto: Solrig udsigt fra vognen over Fårup Sø
Artikel foto: Sol i forteltet
Artikel foto: Sol over Fårup Sø

Det her dårlige vejr har bare sat en stopper for alt hvad jeg havde af gode ideer, og det er fisketure, og oplevelsesture, men jeg kommer stærkt igen, inden længe.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close