Campingvogn & Fortelt

Så kom Pinsen 2020, og der skal slappes lidt af i campingvognen

Artikel foto: Campingvognen, 29-5-2020

Så blev det endelig fredag, og det er weekend, men også Pinse 2020. Der er kommet rigtigt mange nye campister til på Fårup Sø Camping denne fredag, og der kommer stadigvæk flere til her lidt efter 20:00, mens jeg sidder og skriver i forteltet, mens lyden af Kim Larsen brager udover pladsen, da de har fundet deres ØL Express frem til alle dem der savner festivallen her i Jelling.

Artikel foto: Fredag i forteltet, 29-5-2020

Jeg er gammel og kedelig denne fredag, og sidder bare i forteltet og nyder livet lidt, og så kommer der jo altid en ny dag i morgen, hvor øl expressen kommer rundt igen på pladsen.

(øl expressen er en af deres el golfvogne med en vogn på, og så langes der øl og sodavand over disken).

De har annonceret at de kører rundt på pladsen fredag mellem 19:00 og 20:00 men de er altså først nået herop til os for lidt siden, og rigtigt mange gæster flokkes sammen om vognen, der nok får lidt overarbejde i aften.

Lørdag skal den køre to gange, så det bliver spændende at se, hvor sent de kommer retur til receptionen, for det er ganske enkelt et hit mellem de mange gæster her på pladsen.

Hvad skal pinsen så gå med? Ja det ved jeg faktisk ikke helt endnu, da jeg tager en dag af gangen, og så må vi se hvad det hele har at byde på, da man jo ikke skal nå noget.

God pinse til jer.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close