Campingvogn & Fortelt

Så blev det sommer og over 30grader i forteltet, inden 10:00

Artikel foto: Sommer på campingpladsen 16-6-2020

Det er blevet sommer i Danmark, her tirsdag 16 juni 2020, hvor jeg allerede klokken 06:00 denne morgen kunne sætte mig til rette i forteltet og nyde en kande kaffe. Men nu er sådan et fortelt jo en ren bageovn, og derfor er alle vinduer åbnet op, blæseren kører og så er den gode parasol atter kommet på arbejde, så der er lidt skygge ind mod forteltet, så det “kun” er 30 grader 🙂

Mon ikke den sniger sig op på den gode side af 40 grader her i forteltet omkring middag, men det er jo det som vi har gået og ventet på i så mange måneder nu, og så kommer det endelig. Man skal bare lige vænne sig til det, og jeg har aldrig været god til selve solen, selvom jeg lige skal love for at jeg fik sol i Pinsen her på campingpladsen, men man kan jo vænne sig til meget.

Artikel foto: Sommer på campingpladsen 16-6-2020
Artikel foto: Sommer på campingpladsen 16-6-2020

Men hvis jeg går om på den anden side af vognen, ud mod søen, så er der dejlig skygge, og endda også fugt i græsset “der ikke er brændt af” og her kan man sidde og svale sig lidt. Det vilde er, at dette fortsætter i mange dage endnu, og endda også ind i de kommende weekend.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close